Въпроси и отговори

Какво е top-oferta.bg?
Всеки ден на сайта предлагаме предложение във Вашия град, което е с голямо намаление. Ново и интересно за правене във Вашия град - заведения, барове, ресторанти, суши, терапии за коса и лице, масажи, спорт, солариум, спа, почивки на планина, море или в чужбина, екскурзии и много други! Ние гарантираме на Партньорите си клиенти, а на Клиентите си - винаги договорени ниски цени. Преглеждайте предложенията всеки ден, за да откриете Вашето!

Защо при вас има такива големи намаления?
Ние работим директно с Партньорите си, за да Ви осигурим възможно най-добрите условия. Гарантираме на Партньорите си сигурен брой клиенти, в замяна на което те Ви предоставят най-добрите цени.

Какво означава минимално количество ваучери?

Минималното количество ваучери- това е количеството ваучери, които трябва да бъдат закупени в рамките на дадена оферта, за да стане активна офертата.


Какво ще стане ако не бъдат закупени минималното количество ваучери?
Ако не бъдат закупени минималния брой ваучери, то офертата се анулира. Ако сте потвърдили плащане с банкова карта или по друг начин и офертата не стане активна, то парите Ви ще бъдат възстановени изцяло.

Искам да използвам ваучера още същия ден, когато съм го закупил, мога ли?

В графата за Условия на офертата са посочени дните, от които до които важи и може да се ползва всяка оферта.

Колко е срокът на действие на офертите?
Срокът на действие на офертите е минимум 1 (един) ден. В зависимост от офертата, града и Партньора може срокът да е по-дълъг, но не по-къс от 1 (един) ден.

След колко време ще мога да се възползвам от ваучера?
Срокът за използване на всеки ваучер е минимум 1 (една) седмици, като в зависимост от офертата или Партньора може да бъде и по-дълъг, но не по-кратък от 1 (една) седмици.

Купих ваучер: как да го използвам?

Веднага след като офертата бъде потвърдена и активна, ще получите ваучера в менюто "Моят Акаунт" -> "Моите ваучери". От където можете да го принтирате или просто си препишете КОД-а и Паролата, които ще ви трябват при продавача.


Ако не използвам пълната сума на ваучера мога ли да използвам остатъка някой друг път?
За съжаление, не. Просто поканете приятели, когато ще използвате талона.

Мога ли да комбинирам ваучера със специалните предложения на някой от обектите, за който е талона?
За съжаление, не, но обикновено има допълнителни отстъпки за закупилите ваучери.


Ще ми струва ли нещо регистрацията в top-oferta.bg?
Не, регистрацията е абсолютно безплатна, но ще получавате най-новите оферти първи.


Безопасни ли са моите разплащания?
Абсолютно. Системата за плащане е на EPAY.bg които имат гаранция и застраховка на всички плащания до 10000лв.


Как да платя с ePay?
За да бъде извършено разплащане чрез системата на ePay, трябва да имате регистриран акаунт при нас и регистрирана сметка в системата на ePay. При избор на бутона "ePay" в менюто за плащане ще бъдете пренасочен към сайта на ePay, в който трябва да влезете с потребителското си име и парола и просто да потвърдите плащането. След приключване на плащането ще бъдете отново прехвърлени в нашия сайт. За повече и по-подробна информация, относно плащането, вижте секцията "Как да купя ваучер".


Мога ли да върна ваучер?
За момента, за съжаление, не.

Какво ще стане ако заведение или някой обект затвори?
Ние работим само с проверени и надеждни партньори, но ако нещо подобно се случи, гарантирано ще Ви възстановим заплатената сума, защото потребителите за нас са най-важни. При възникнал проблеми, моля не се притеснявайте да ни потърсите, за да можем да го решим заедно.


Как мога да стана партньор и да печеля?
Моля, разгледайте раздел "Бизнес".

Мога ли да пратя линк или да кажа на всичките си познати?
Разбира се! И за всеки от тях които закупи някоя наша оферта ще получите 5лв. в сметката си. Можете да покажете или да разкажете за офертата на неограничен брой приятели и познати. Колкото повече приятели или познати се присъединят към нас, толкова по-голям е шансът офертата да бъде активна и да получите желаната стока или услуга с голямо намаление.

Кога ще се появите и в моя град?

Стараем се да разширяваме присъствието си в повече градове и бъдете сигурни - скоро ще дойдем и при Вас! Ако искате да ни помогнете да пуснем оферта и във Вашия град, пишете ни.