Разплащания

top-ofeta.bg поддържа всички популярни методи за електронни разплащания на територията на България. Ние предлагаме плащане с ePay.bg , EasyPay и чрез банков превод.

Ако нямате банкова карта, подходяща за онлайн плащания, изберете опцията за разплащане в брой на касите на Easypay.Как да платя чрез ePay.bg

ePay.bg е българска система за електронни плащания. Тя поддържа всички видове дебитни и кредитни карти.

Ако имаш обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ти в ePay.bg, можеш да платиш чрез нея.

Можеш да платиш и от вътрешна ePay.bg микросметка.

 

Как да платя чрез EasyPay

Ако нямаш банкова карта, подходяща за онлайн плащания, избери опцията за разплащане в брой на касите на Easypay.

 

Нямам възможност да платя онлайн. Какво да правя?

Може да платиш в брой на касите на Easypay (Изипей АД) и техните партньори в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи с над 1400 каси в цялата страна. Easypay има много партньорски обекти, в които също можеш да платиш. Някои от партньорите са Централна Кооперативна Банка, Първа Инвестиционна Банка, Пикадили, Office 1 Superstore, Фантастико и бензиностанции OMV. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay може да намериш тук.

 

Как става плащането в брой на касите на Easypay?

Ако искаш да платиш в брой на касите на Easypay (Изипей АД), избери опцията „Easypay” от страницата. Така заявяваш, че желаеш да платиш по този начин, и ще получиш своя 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Запиши кода и отиди в най-близката за теб каса на Easypay в страната. Лесно можеш да откриеш коя е тя, като провериш списъка с каси тук. Кажи, че искаш да направиш плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец, посочи име на фирма "Ай Ти Партнер БГ" ЕООД и представи 10-цифрения код. Плати стойността на ваучера и напълно автоматично ще го получиш в профила си на страницата Моите Ваучери

Сумата, която ще платиш, ще бъде равна на обявената в сайта цена - без никакви допълнителни такси и удръжки.

 

Какъв срок имам да платя, след като направя заявка за плащане в брой на касите на Easypay или плащане чрез банкомат?

Като направиш покупка чрез top-ofeta.bg и избереш опцията „Плащане в брой на касите на EasyPay”, ти запазваш един неактивен ваучер, който ще се активира, когато извършиш плащането. Срокът за плащане е до два дни след изтичане на офертата. Същият срок важи и за плащанията чрез банкомат с B-Pay меню.

 

Как да платя чрез банков превод ?

 Може да заплатиш ваучера си във всяка една българска банка.  

 
1.Направи заявка за ваучер 

От страницата на офертата кликни бутона "Купи сега". Попълни твоите данни и посочи, че желаеш да платиш по банков път. Ще получиш номер на поръчката, който се вписва като основание за плащане.   
   
2.Направи банков превод

 Може да заплатиш съответната сума във всяка една българска банка. Когато нареждаш превода, задължително посочи номера на поръчката като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно. Това са нашите банкови реквизити:  
 


FIBANK

IBAN: BG41FINV91501016622341

Валута: BGN 


3.Вземи своя промо ваучер

Веднага щом плащането постъпи в нашата сметка, ваучерът ви ще бъде автоматично издаден със статус платен . Ще го намерите в сайта ни в личния ви профил в - Моите Ваучери, след вход с твоя e-mail адрес и парола. При между банков превод е възможно забавяне до 1 работен ден.