Booking.com
Booking.com
Booking.com

Нова Година 2021 в Хотел LIVADE 3*, Чачак, Сърбия! 2 нощувки със закуски, 1 вечеря на 30.12, Празнична вечеря с жива музика на 31.12 + екскурзии!

289,00 лв.
Без ограничение за покупки!
 -22 %
Цена 289,00 лв.
До края на офертата остават:
 • 18 дни
 • 1:6:36

Бъдете първия купил!

Офертата е активирана с 0 закупени,
купувайте талони!
Сподели с приятели офертите:
 

Условия

ПОСРЕЩНЕТЕ ПРИКАЗНА НОВА ГОДИНА В СВЕТА НА КУСТУРИЦА  Хотел LIVADE 3*, НОВА ГОДИНА 2021 в Сърбия, Чачак - пъстър свят на Балканско настроение !!!

София - Чачак  - Каменград - Дървенград - Ниш - София  с екскурзия до  Дървения град на Емир Кустурица

Офертата е валидна за 3 дни / 2 нощувки в периода 30.12.2020-01.01.2021 г и резервации до 15.11.2020 година.

За да проверите за свободни места и да  направите резервация- 0886022075 в дните от понеделник-петък от 09:00-18:00, или направете запитване на sales@top-oferta.bg през почивни дни!

Варианти на офертата:

 • Вариант 1- Собствен транспорт:
  • Възрастен в двойна стая при записване до 15.10 - 289 лв
  • Възрастен в двойна стая при записване от 16.10 до 30.10 - 309 лв
  • Възрастен в двойна стая при записване след 30.10 - 329 лв
 • Вариант 2- Автобусен транспорт:
  • Възрастен в двойна стая при записване до 15.10 - 329 лв
  • Възрастен в двойна стая при записване от 16.10 до 30.10 - 349 лв
  • Възрастен в двойна стая при записване след 30.10 - 369 лв

Начин на плащане:

 • депозит – 100 лв. на човек при записване
 • пълно доплащане до 07.12.2020 г.

Офертата включва:

 • Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания( важи за Вариант 2);
 • 2 нощувки в хотел LIVADE 3* в Чачак, периферно разположен
 • 2 закуски в ресторанта на хотела;
 • 1 Празнична  вечеря с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство на 31.12 в ресторанта на хотела
 • 1 вечеря с включени напитки без лимит местно производство на 30.12.;
 • Екскурзия до Босна и Херцеговина и Каменния град на Емир Кустурица /на около 150  км от Чачак/;
 • Посещение на Дървения Град на Емир Кустурица  /на около 120 км от Чачак/;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
 • Mедицинска застраховка към ЗК Мондиал Асистанс с покритие 10 000 еврo за лица до 65 год. (покрива Ковид-19)

Цената не включва:

 • разходи от личен характер;
 • входна такса за Дървения град на Кустурица / около 3 евро или 300 динара / и други такси за обекти, посетени по желание, които не са упоменати като включени в програмата;
 • Mедицинска застраховка към ЗК Мондиал Асистанс с покритие 10 000 еврo за лица до 65 год. (покрива Ковид-19) - 1,70 лв. на човек на ден (по желание, при пътуване със собствен транспорт);
 • Медицинска застраховка за лица над 66 г. - 3,40 лв. на човек на ден;

Условия на офертата:

Доплащане:

 • За дете от 9-14,99 г. - 299 лв.;
 • За дете от 3-8,99 г. - 165 лв.;
 • За единична стая - 110 лв.;

Необходими документи:

 • Задграничен международен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване
 • За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/
 • За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/

Забележка:

 • Програмата се провежда при минимум 35 записани туристи.
 • Беседите, провеждани от местните екскурзоводи в туристическите обекти са на сръбски език;
 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата;

Валутен курс:

 • 1 лв ~ 50 RSD сръбски динари
 • 1 евро ~ 100 RSD сръбски динари

ЗАСТРАХОВКИ:

 • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗК ЛЕВ ИНС“ АД, с номер на полица 00088061/13062010010266 до 29.04.2021
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗК УНИКА АД – гр. София, бул. „Тодор Александров“ №18;
 • Възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
 • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 24 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

Програма с автобус:

Ден 1 - 30.12.2020 / сряда /
Отпътуване в 6.00 ч. от автогара "Сердика / бивш Трафик Маркет между Централна Гара и Централна Автогара София". Преминаване на ГКПП Калотина.
Пътува се по маршрут Пирот - Ниш - Кралево - Чачак. По обяд настаняване в хотел Livade 3* в Чачак, периферно разположен.
"Добродошлица" - коктейл, с който домакините ни посрещат в града си и ни пожелават приятен престой.
Туристическа програма в Чачак - посещение на църквата "Възнесение Христово" до централния градски площад. /беседите в обектите са на сръбски език/.
Православният храм е паметник на културата, ценен за града и района, като най-старата част от него  е на достолепните 800 години.
Посещение на Градския музей с богата  колекция, отразяваща развитието на бита и културата на населението в района от праисторически времена до днес. В пределите на Римската Империя Чачак попада в  пределите на процъфтяващата провинция Далмация, като артефакти  от това време се съхраняват в музея. За обичаите свидетелства етнографската сбирка, а за военното минало - колекцията от  унифроми, ордени и оръжия. /беседите в обектите са на сръбски език/.
Свободно време в центъра на града.
Завръщане в хотела.
Вечерта - вечеря в ресторанта на хотела по меню с неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.
Нощувка.

Ден 2 - 31.12.2020 / четвъртък/
Закуска.
Отпътуване за Босна и Херцеговина, известна като Балканската Швейцария заради красивите си планински пейзажи. Държавната граница е на около 120 км разстояние от Чачак, което дава възможност в рамките на един ден да осъществим посещение на най-близкия град - Вишеград, разположен на територията на съседната на Сърбия държава.
Посещение на град Вишеград - известен с моста на Дрина от историческата драма на първият в историята балкански писател - нобелов лауреат - Иво Андрич. Според преданията мостът е дело на прочутия Мимар Синан и от създаването си досега извисява каменна снага над реката.
Днес Вишеград има и друга гордост - изграденият в последните години  град от камък - "Андричград". Заслугата е на Емир Кустурица - големият Балкански режисьор. Наречен така в чест на авторът на "Моста на Дрина" - нобеловият лауреат Иво Андрич, този самостоятелен "град в града" е обграден с крепостни стени, а във вътрешността си разкрива идеята на "Балканския Фелини" - Кустурица, за културен оазис на Балканите.
Отпътуване обратно в посока Сърбия.
Посещение на Дървения Град на Кустурица / без включена входна такса - около 3 евро - или 300 динара /. Това е първият културен обект, дело на Кустурица, който всяка година е домакин на филмовия и артистичен фестивал Kustendorf. На върха на хълма Мечавник над долината Мокра Гора са "поставени"  20 автентични къщи от различни краища на Сърбия, които създават неповторима обстановка. Уличките, площадите и църквата също са от дърво, а в центъра гордо чака посетители дървеното кино, кръстено на Стенли Кубрик.
Завръщане в хотела.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню, неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.
Нощувка.

Ден 3 - 01.01.2021 / петък /
Късна закуска.
Освобождаване на стаите.
Отпътуване за България.
По пътя спирка в Ниш за обяд и разходка.
Завръщане в София на автогара "Сердика / бивш Трафик Маркет между Централна Гара и Централна Автогара София.

Описание на хотела: 

Местоположение:
Уютният хотел  Livade 3* се намира в периферията на Чачак и на около 5 км от центъра. Местоположението му на главния път е удобно, както от гледна точка на достъпност до центъра на града, така и за пристигащите от България гости, тъй като хотелът е само на 300 км от ГКПП Калотина.

Описание на хотела:
Хотел LIVADE е един от най-известните хотели в Западната част на република Сърбия, не само заради високото ниво на чистота и гостоприемните домакини и персонал, а и заради нетипичният за сръбските хотели алпийски архитектурен стил. 
Благодарение на  приятната атмосфера, безупречната хигиена, вкусната храна и отзивчивия персонал, хотелът спокойно може да съперничи на други места за настаняване в по-висок звезден клас.
Открит е през далечната 1980 г., но през сезон 2013 е реновиран, за да посреща гостите си с безупречни условия.
Към момента разполага с 52 модерни стаи, просторен ресторант за вечерята на 30.12 , външна част с около 200 места, салон за красота, както и конферентна зала за 60 човека. Всяка година хотелът се посещава от множество туристи от цял свят, които се завръщат година след година като скъпи и очаквани гости и приятели.

Описание на стаите:
Всички помещения в хотел Livade са съобразени със съвременните изисквания за удобство и са оборудвани с телефон, LCD  телевизор, кабелна телевизия, сешоар, климатик и безплатен безжичен интернет.
Ключовата дума в интериора на хотела е „уют“, а най-отличаващото го от всички останали са прецизността и вниманието към всеки детайл в обстановката.

Ресторант:
Ресторантът е чудесно съчетание между традиционните за Сърбия непретрупаност и изчистена линия и хармоничното сливане на традиция и съвременен стил.
Ястията са представени по предварително изготвено меню, на което ще можете да се насладите на 30.12.

Празничен пакет:
Хотел Livade предлага на своите гости Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство в уютна обстановка.

 

top-oferta.bg казва:

Ние можем да Ви предложим оферти за почти всички хотели в България, независимо, че ги няма публикувани в сайта ни. Направете запитване за хотел по Ваш избор на следния e-mail: sales@top-oferta.bg или на телефон: 0886 02 20 75. Посочете точни дати за престой и брой посетители и ние ще подберем най-добрите хотели за Вас!

В


Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS