Booking.com
Booking.com
Booking.com

Лято в Почивна база Атлиман клуб, Китен! 6 нощувки, закуски, обеди и вечери, паркинг и детска площадка + БОНУС 2 нощувки на ТОП цена!

Изберете вариант: Цена
Вариант 1: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 14.06 до 20.06 за 115 лв. 115.00лв.
Вариант 2: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 21.06 до 27.06 за 139лв. 139.00лв.
Вариант 3: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 28.06 до 04.07 за 149лв. 149.00лв.
Вариант 4: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 05.07 до 11.07 за 156лв. 156.00лв.
Вариант 5: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 19.07 до 25.07 за 169лв. 169.00лв.
Вариант 6: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 26.07 до 01.08 за 169лв. 169.00лв.
Вариант 7: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 02.08 до 08.08 за 169лв. 169.00лв.
Вариант 8: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 09.08 до 15.08 за 169лв. 169.00лв.
Вариант 9: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 16.08 до 22.08 за 169лв. 169.00лв.
Вариант 10: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 23.08 до 29.08 за 159лв. 159.00лв.
Вариант 11: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 30.08 до 05.09 за 149лв. 149.00лв.
Вариант 12: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 06.09 до 12.09 за 139лв. 139.00лв.
Вариант 13: 6 нощувки на човек със закуски, обеди и вечери от 12.09 до 19.09 за 110лв. 110.00лв.
>